Начало Продукти Количка Профил

Мъжки панталон официален черен VIK1
Мъжки панталон официален черен VIK12
Мъжки панталон официален черен VIK11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки панталон официален черен VIK1

1908120010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки панталон официален черен VIK1, интересно решение да се използва плат от типа габардин, особено ако става въпрос за 100% полиестер. Предимствата са много, едно от които е че не се мачка, глади се при ниска температура и се цапа трудно. Качеството на изработка е много добро, а кройката е стандартна за такъв тип дрехи. При определена светлина дори има лъскав оттенък.

Закопчаването е с цип и копче, като има възможност да се сложи широк колан. Подходящ за носене само на специални поводи и събития, като трябва да се внимава с какви мъжки ризи и костюми се комбинира. Тях може да намерите ако разгледате подробно нашия сайт. Изберете правилният размер мъжки панталон за да се чувствате комфортно през цялото време докато го носите.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •