Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки панталон официален черен VIK1
Мъжки панталон официален черен VIK11
Мъжки панталон официален черен VIK12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки панталон официален черен VIK1

1908120010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки панталон официален черен VIK1, интересно решение да се използва плат от типа габардин, особено ако става въпрос за 100% полиестер. Предимствата са много, едно от които е че не се мачка, глади се при ниска температура и се цапа трудно. Качеството на изработка е много добро, а кройката е стандартна за такъв тип дрехи. При определена светлина дори има лъскав оттенък.

Закопчаването е с цип и копче, като има възможност да се сложи широк колан. Подходящ за носене само на специални поводи и събития, като трябва да се внимава с какви мъжки ризи и костюми се комбинира. Тях може да намерите ако разгледате подробно нашия сайт. Изберете правилният размер мъжки панталон за да се чувствате комфортно през цялото време докато го носите.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.