Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки панталон официален кафяв KA8
Мъжки панталон официален кафяв KA81
Мъжки панталон официален кафяв KA82
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки панталон официален кафяв KA8

1510150001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки панталон официален кафяв KA8, гладък и лъскав за специални поводи. Трудно се мачка, дори ако стоите често на стол, лесно се глади и поддържа. Материята е вълна, вискоза и полиестер в процентно отношение 40/40/20. Много ефектен модел, без който не можете на официален празник или събитие. Комбинира се както с тъмни, така и със светли мъжки ризи и сака, които ще намерите в нашия сайт.

Дизайнът е класически от гледна точка на разположението на джобовете и мястото за колана. Закопчаването е поверено на пластмасово копче и цип. В долната част панталона е леко стеснен, за да се оформи една изискана мъжка стойка, която разбира се започва от краката. Може да се носи през топлите месеци в годината, без да се притеснявате от изпотяване.

 

Състав: 40% вълна, 40% вискоза и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно