Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжки панталон официален син меланж KA6
Мъжки панталон официален син меланж KA61
Мъжки панталон официален син меланж KA62
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки панталон официален син меланж KA6

1909030275

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки панталон официален син меланж KA6, класически дизайн за една изчистена мъжка визия. Рядко срещан цвят, но много ефектен заради блясъка който създава на светлина. В съчетание с гладка при допир материя се превръща в желана дреха за всички мъже с вкус. Инъче стандартно изпълнение с два напречни, предни и два надлъжни, задни джобове.

Тях може да ги използвате по предназначение, стига да има какво да сложите в тях. Така представеният официален панталон може да го комбинирате с тъмни цветове мъжки ризи и костюми, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Този модел ще ви стане любим и с радост ще го слагате на всеки делник или празник.

 

Състав: 40% вълна, 40% вискоза и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.