Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки панталон официален сив KA2
Мъжки панталон официален сив KA21
Мъжки панталон официален сив KA22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки панталон официален сив KA2

1902110144

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки панталон официален сив KA2, класически дизайн за специален повод или ежедневна употреба. Може да го носите в работа в офиса, защото плата е тънък и приятен. Изработен е от вискоза, вълна и полиестер в процентно отношение 40/40/20.  Закопчава се с пластмасов цип и копче. Помислено е за тънък колан. Тъй като цветът на модела е сив, може да се комбинира с всякакъв вид официални мъжки ризи , които ще намерите в нашия сайт.

Изберете правилния размер за да изглеждате перфектно, в работна атмосфера или на специален празник. Изработката е много качествена с леко стеснение в долната част при крачолите. Такива са тенденциите в мъжката мода през последните няколко години. Този модел е удобен за носене и сядане, не се мачка. Глади се и почиства сравнително лесно, ще стои идеално на вашата фигура.

 

Състав: 40% вълна, 40% вискоза и 20% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.