Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки панталон официален светлосив KA5
Мъжки панталон официален светлосив KA51
Мъжки панталон официален светлосив KA52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки панталон официален светлосив KA5

1902110150

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки панталон официален светлосив KA5, за една свежа и изчистена, мъжка визия. Прекрасен избор на дреха, ако си падате по светлите тонове. Комбинирането с мъжки ризи трябва да е в тъмните цветове, за да има контраст с панталона. Сакото също трябва да е светло, дори от същия десен.

Материята е мека и приятна за носене, няма да дразни кожата на краката, не се мачка дори ако стоите повече време седнали. Причината за това е в материалите: вълна, вискоза и полиестер в процентно отношение 40/40/20. Кройката е стандартна за такъв тип дрехи с леко стеснение в долната част. Може да обличате този изискан панталон не само на светски събития, а и в ежедневието, ако работите в офис например. Изборът на размер ще се наложи вие да прецените, но оставаме на разположение ако възникнат въпроси.

 

Състав: 40% вълна, 40% вискоза и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.