Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дрехи


Мъжки официални панталони класически

Ако държите на външният си вид и искате да сте в крак с модата, тогава трябва да се съобразите с класическото, а именно мъжки панталони официални. Те никога няма да остареят, защото етикета на светските събития е просто задължителен. В този тип облекло не може много да се експериментира, освен в избора на плат и цвят. В нашата най-нова колекция официалните мъжки панталони сме избрали комбинация за материи от 40% вълна, 40% вискоза и 20% полиестер или 80% вискоза и 20% полиестер. Перфектно се комбинират с официални ризи.

Ако точно това търсите , доверете се на нашия избор в магазини Виконте Русе. Независимо колко претенциозен сте и за какъв повод ви трябват, нашата селекция от официалните мъжки панталони ще отговори на вашите нужди и вкусове. Предлагаме голям диапазон от номерации, като започнем от най-малкия мъжки номер 48 и достигаме до 68 размер , който отговаря на 8XL.

Освен по отношение на кройките при официални мъжки панталони се запазват класическите разцветки варирайки между бежово, сиво, тъмно синьо и черно. Имаме в наличност всички номера, но в случай, че желаният от вас размер липсва, ние ще ви предложим алтернативен вариант за да задоволим вашето желание. Пазаруването в нашият онлайн магазин Виконте е приятно и лесно. Предлагаме мъжка мода на много високо ниво и печелим сърцата на хората с вкус към качество и престиж.