Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки спортно-елегантен панталон бордо PBL1
Мъжки спортно-елегантен панталон бордо PBL11
Мъжки спортно-елегантен панталон бордо PBL12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки спортно-елегантен панталон бордо PBL1

1904090208

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки спортно-елегантен панталон бордо PBL1, последен хит на модата в магазини Виконте Русе. Изключително лек и гладък материал, с почти изцяло памучна материя. Освен това цветът е много рядък за такъв тип панталони, което би затруднило избора ви за цялостна визия, що се отнася до мъжки ризи и сака. Това не бива да ви притеснява, защото тогава ние сме насреща със съвети. Качеството на изпълнение е много добро, което означава дълготрайното му използване.

Заслужава да заеме мястото във вашия гардероб за неформални събития или за ежедневна употреба. Дизайнът е класически с два задни вътрешни джобове и два леко скосени отпред такива. Закопчаването е с цип о копче, като е предвидено и място за широк колан, като в долната си част е леко стеснен. Лесно се поддържа и глади без да избелява.

 

Състав: 98% памук и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.