Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки спортно-елегантен панталон син FI3
Мъжки спортно-елегантен панталон син FI31
Мъжки спортно-елегантен панталон син FI32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки спортно-елегантен панталон син FI3

1906040109

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки спортно-елегантен панталон син FI3, много ефектен модел, който няма да остарее за модата. Изключително качествена памучна материя с характерния жакартов десен, който отваря дрехата и я прави търсена от мъжете. Дизайнът е класически с леко стеснение в долната част, което дава възможност крачолите да са по-прибрани. Просто такива се тенденциите при този тип дрехи през последните няколко години.

Джобовете са два по два, отпред и отзад, без излишни иновации в тази област, стига да има какво да сложите там. Помислено е за закопчаването – с пластмасов цип и копче, както и за широк колан от естествена кожа. Комбинирането с мъжки ризи е възможно във всички цветови варианти. Затова го оставяме на вашето решение, но ако възникнат въпроси ще се отзовем своевременно.

 

 

Състав: 98%б памук и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно