Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки спортно-елегантен панталон сив FI4
Мъжки спортно-елегантен панталон сив FI41
Мъжки спортно-елегантен панталон сив FI42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки спортно-елегантен панталон сив FI4

1906040103

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки спортно-елегантен панталон сив FI4, памучна материя с лек примес на еластан в светлата цветова гама. Ако се вгледате отблизо, ще забележите малки, геометрични фигури в десена, които под определен ъгъл на светлината леко блестят. Ефектът от това би бил поразителен, ако успеете да комбинирате този модел с подходящите мъжки ризи и костюми, които ще намерите в нашия сайт. 

Кройката е класическа с два предни леко скосени джобове и два задни, вътрешни такива. Тях ги използвайте по предназначение, за да сложите например пари или портфейл. Спортно-елегантният панталон може да го носите както на неформални събирания, така и на официални срещи (според случая). Тъй като платът е тънък е препоръчително да си го закупите за топлите месеци в годината.

 

 

Състав: 98% памук и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.