Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки спортно-елегантен панталон тъмносин RO2
Мъжки спортно-елегантен панталон тъмносин RO21
Мъжки спортно-елегантен панталон тъмносин RO22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки спортно-елегантен панталон тъмносин RO2

1911270106

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки спортно-елегантен панталон тъмносин RO2, тънък и плътен, подходящ за срещи с неформален характер. На пръв поглед може да ви се стори, че това са поредните класически дънки. Когато докоснете плата ще усетите колко е фина памучната материя. Тя няма да избледнее при пране и гладене, няма да се свие на практика.

Кройката е стандартна за този тип дрехи, с леко стеснение в долната си част. Закопчаването е с метални копчета, които са вградени. Изработката е качествена, със здрави и устойчиви на всякакви атмосферни условия конци. Тъмен цвят деним може да се комбинира с всички модели мъжки ризи и сака, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Може да го носите през всички сезони, стига да не е много студено.

 

Състав: 99% памук и 1% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.