Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бежов мъжки пуловер кашмир DJRC121
Бежов мъжки пуловер кашмир DJRC151
Бежов мъжки пуловер кашмир DJRC131
Бежов мъжки пуловер кашмир DJRC141
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежов мъжки пуловер кашмир DJRC11

2209260058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бежов мъжки пуловер кашмир DJRC11, плетена дреха за студеното време на годината. Ще стои удобно и сигурно на тялото ви, защото материята е много качествена от вълна, кашмир, вискоза и акрил. Дизайнът е изчистен, без излишни декорации, което е нормално за такъв тип блуза. Деколтето е овално, с характерната за модела ластична яка.

Ръкавите са издължени, но не много, така че да стоят леко набрани на ръцете. Завършват с фина, разтеглива лента, която не дава възможност на вятъра да проникне през нея. Същият „момент“ имаме и в долната част на пуловера, с което се фиксира дрехата към тялото на носещия. Изработката е на много високо ниво и ще задоволи и най-капризният мъжки вкус.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.