Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бял кашмирен мъжки пуловер DJRC18
Бял кашмирен мъжки пуловер DJRC183
Бял кашмирен мъжки пуловер DJRC181
Бял кашмирен мъжки пуловер DJRC182
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бял кашмирен мъжки пуловер DJRC18

2209260010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бял кашмирен мъжки пуловер DJRC18, изключително стилен модел за ежедневна употреба. Предлагаме го в много свеж цветови вариант, за господата, които държат на своя външен вид. Материята е много мека и приятна за кожата, наистина ще ви допадне. Кройката се води по чертите на мъжкото тяло, като го запълва изцяло, без да ограничава движенията му.  Деколтето е овално, с ластичен елемент. Подобно решение има и при ръкавите, както и в долната част на пуловера. Постига се фиксиране на дрехата към тялото на носещия. Много качествена изработка.


1.Състав: 30% вълна, 20% вискоза, 30% кашмир  и 20% акрил
2.Цвят – бял
3.Дизайн изчистен
4.Детайли – овално деколте
5.Кройка - свободна
6.Дължина ръкав – дълъг


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.