Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бял мъжки пуловер с елементи YK6
Бял мъжки пуловер с елементи YK63
Бял мъжки пуловер с елементи YK61
Бял мъжки пуловер с елементи YK64
Бял мъжки пуловер с елементи YK62
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бял мъжки пуловер с елементи YK6


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бял мъжки пуловер с елементи YK6, добре структуриран модел от последната ни колекция за зимния сезон. Дизайнът представлява истинско произведение на изкуството в сюреалистичен вариант. Трудно може да се опишат формите на фигурите, но в крайна сметка се надяваме да ви допаднат. Всъщност основната полза от пуловера е да ви топли, а тялото да се чувства комфортно и уютно, без да се поти. Това е постигнато благодарение на материята, която е комбинация от вълна и акрил.

Има разтеглив характер, което е голямо предимство за тези от вас със различно телосложение. Кройката е приятно вталена. Ръкавите са издължени и завършват с ластичен маншет. Подобно решение има и в долната част на пуловера, с което се затваря тялото от лошите атмосферни влияния.  Качествена изработка, която ви гарантира дълготрайна употреба.

Състав: 48% вълна, 52% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.