Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бял мъжки пуловер с кафяви елементи YK4
Бял мъжки пуловер с кафяви елементи YK45
Бял мъжки пуловер с кафяви елементи YK43
Бял мъжки пуловер с кафяви елементи YK44
Бял мъжки пуловер с кафяви елементи YK42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бял мъжки пуловер с кафяви елементи YK4


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бял мъжки пуловер с кафяви елементи YK4, прекрасно изглеждаща дреха, предназначена за обличане, както за празници, така и за делници. Дизайнът е много добре аранжиран, дори може да споменем, че е семпъл. Върху фоновият бял цвят има добре нанесен светлокафяв десен, който придава на материята леко релефна форма. Дори при допир може да усетите меката, ситна прежда, която не дразни кожата на мъжа. Изработена е от вълна и акрил в еднакво процентно изражение.

Кройката следва чертите на тялото, дори ако формите му не са атлетични. Това се дължи на ластичният елемент в  тъканта. Друг съществен елемент е самото деколте, което в случая е овално. Пресъздадено е в двата основни цвята на пуловера, следвайки някаква пропорционалност. Много добро попадение от последната ни колекция за този сезон, със супер качествена изработка.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 48% вълна, 52% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.