Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бял мъжки пуловер с кафяви ленти CB5
Бял мъжки пуловер с кафяви ленти CB54
Бял мъжки пуловер с кафяви ленти CB52
Бял мъжки пуловер с кафяви ленти CB53
Бял мъжки пуловер с кафяви ленти CB51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бял мъжки пуловер с кафяви ленти CB5


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бял мъжки пуловер с кафяви ленти CB5, приятно изглеждаща дреха за вашето ежедневие. Дизайнът е семпъл, без излишни декорации. Разбира се основното предназначение е да ви е топло и уютно, без да дразни кожата на тялото. Гърбът на пуловера е изцяло в бяло. Отпред на нивото на гърдите има два варианта на тесни ленти, с различни геометрични фигури по тях.

Материята представлява фина плетка от вълна и акрил в отношение 70/30. Има леко разтеглива структура, което е голямо предимство за тялото, особено ако не е с идеални пропорции. За фиксиране на блузата към торса са използвани ластични маншети, както отдолу, така и в краищата на ръкавите. По този начин няма как да проникне нито вятър, нито студ. Изработката е супер качествена и заслужава вашето внимание поне няколко сезона.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.