Начало Продукти Количка 0 Профил

Бял вълнен пуловер мъжки YK2
Бял вълнен пуловер мъжки YK21
Бял вълнен пуловер мъжки YK22
Бял вълнен пуловер мъжки YK23
Бял вълнен пуловер мъжки YK24
Бял вълнен пуловер мъжки YK25
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бял вълнен пуловер мъжки YK2


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бял вълнен пуловер мъжки YK2, приятно изглеждаща дреха за всеки делник или празник. Моделът не блести с някакъв изключително ефектен дизайн, дори напротив, може да се каже, че е семпъл. Направен е с голям вкус и прецизност. Още от пръв поглед се набиват на очи преливащите се цветни, широки ленти, минаващи по целият диагонал на блузата. Кройката подчертава спортно-елегантната визия на модела, тъй като материята има еластична структура изработена от вълна и акрил. 

Като допълнително предимство може да споменем широкият ластичен маншет отдолу на пуловера, както и в края на ръкавите в бяло, за да може да се фиксира по-добре към тялото на носещия. Изключително изкусна  изработка, която ще удовлетвори всеки вкус.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 48% вълна, 52% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.