Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки пуловер DJRC5
Черен мъжки пуловер DJRC5
Черен мъжки пуловер DJRC5
Черен мъжки пуловер DJRC5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки пуловер кашмир DJRC5

2309140002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Черен мъжки пуловер DJRC5, стилен модел с отличен десен. Какво по-добро начало за есента от този наистина красив артикул от последната ни колекция. Подходящ е за носене както в ежедневието, така и на специални поводи и събития. Деколтето му е овално, леко разтегливо, с характерната за такава дреха еластичност. Прилепва равномерно по врата, но в никакъв случай няма да ви притеснява. 

Дори може да сложите под него светла риза , която може да намерите в нашия сайт. Добър вариант е да комбинирате пуловера с връхна дреха или мъжко яке в тъмната цветова гама. Бъдете модерни и креативни с подобен тип дрехи, които може да ви доставим на посочения от вас адрес в рамките само на един работен ден. 

 

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.