Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяв мъжки пуловер кашмир DJRC17
Кафяв мъжки пуловер кашмир DJRC173
Кафяв мъжки пуловер кашмир DJRC171
Кафяв мъжки пуловер кашмир DJRC172
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки пуловер кашмир DJRC17

2209260082

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Кафяв мъжки пуловер кашмир DJRC17, удобна дреха за есента и зимата. Самият цвят подсказва, че моделът е предназначен за ежедневна употреба, защото дизайнът е семпъл. Кройката следва линията на тялото, а деколтето е избрано в по-затворена овална форма, деликатно обвиващо началото на врата. Материята е мека и приятна за кожата, с мъхест нюанс в нея. За по-доброто фиксиране е използван ластичен маншет в края на ръкавите и кръста. Качествена изработка за дългосрочна употреба.


1.Състав: 30% вълна, 20% вискоза, 30% кашмир  и 20% акрил
2.Цвят – кафяв
3.Дизайн изчистен
4.Детайли – овално деколте
5.Кройка - свободна
6.Дължина ръкав – дълъг

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.