Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Коледен мъжки пуловер бордо GI7
Коледен мъжки пуловер бордо GI73
Коледен мъжки пуловер бордо GI71
Коледен мъжки пуловер бордо GI74
Коледен мъжки пуловер бордо GI72
Коледен мъжки пуловер бордо GI75
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки пуловер бордо 453

2111050222

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Коледен мъжки пуловер бордо GI7, ефектен и стилен модел от последната ни колекция за този сезон. Може да го носите през зимата или когато е хладно навън, под всяка връхна дреха. На пръв поглед шарен дизайн върху сива основа. По средата на нивото на гърдите се открояват еленчета, гордо вдигнали своите рога.

Изработката е много качествена от фино, ситно плетиво, което не дразни кожата. Материята е комбинация от вълна и вискоза, която има разтеглив нюанс. Кройката се води по чертите на тялото, като важни елементи са овалното деколте в тъмен цвят и ластични маншети в края на ръкавите.  В долната част на пуловера се забелязва същото еластично решение, което помага за по-доброто и фиксиране.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.