Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Коледен мъжки пуловер с еленчета 438
Коледен мъжки пуловер с еленчета GI5
Коледен мъжки пуловер с еленчета GI53
Коледен мъжки пуловер с еленчета GI51
Коледен мъжки пуловер с еленчета GI54
Коледен мъжки пуловер с еленчета GI52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки пуловер с еленчета 438

2111050218

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Коледен мъжки пуловер с еленчета GI5, от мека и приятна при допир материя, комбинация между вълна и вискоза. Може да обличате тази дреха в лошото време, под зимно яке или палто, като със сигурност тялото ви ще е зашитено от вярът и студ. Дизайнът е превъплъщение на всички зимни празници, умело съчетание между геометрични фигури и коледни мотиви. Основният бял цвят не случайно е избран, защото олицетворява зимата като сезон.

Кройката следва линиите на мъжкото тяло, още повече, че самата материя има разтеглив характер. Това позволява движенията на мъжа да са свободни, въпреки че самата блуза е плътно прилепнала за тялото. Деколтето е овално, оцветено в  бяло. В долната част на дрехата има характерният за този модел ластична лента. Подобен стил се наблюдава също при китките на ръкавите.  Качеството на изработка е безупречно , сигурна гаранция за продължителна употреба.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.