Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Коледен мъжки пуловер светлосин CB3
Коледен мъжки пуловер светлосин CB34
Коледен мъжки пуловер светлосин CB32
Коледен мъжки пуловер светлосин CB33
Коледен мъжки пуловер светлосин CB31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки пуловер светлосин CB3


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Коледен мъжки пуловер светлосин CB3, прекрасен модел за предстоящите зимни празници. Предоставя ви се практична възможност да го обличате във вашето ежедневие също, без оглед на останалата част от облеклото ви. Дизайнът е доста специфичен, създаден от два независими акцента. Долната част е в плътен тъмносин цвят, в това число ластичните маншети при китките на ръкавите и в края на пуловера.

От гърдите нагоре е същинската част, с елементи от коледна украса (снежинки, елени, елхи  и др.). Красив завършек на тази дреха се явява овалното деколте във светъл цвят. То придава завършеност и елегантност на блузата. Материята е от вълна и акрил в процентно отношение 70/30. Мека и приятна при докосване, истинско удоволствие за кожата. Качествена изработка, заслужаваща да влезе във вашата зимна колекция дрехи.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.