Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Коледен мъжки пуловер зелено с бяло 506
Коледен мъжки пуловер бордо с бяло GI2
Коледен мъжки пуловер зелено с бяло GI23
Коледен мъжки пуловер зелено с бяло GI21
Коледен мъжки пуловер зелено с бяло GI24
Коледен мъжки пуловер зелено с бяло GI22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки пуловер зелено с бяло 506

2111050208

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Коледен мъжки пуловер зелено с бяло GI2, прекрасна дреха за всички зимни празници. С нея ще се чувствате сигурни и нормалната температура на тялото ще бъде винаги гарантирана. Дизайнът е подчинен на подходящо редуване на коледни мотиви и геометрични фигури. Водещият елемент тук са снежинките, изобразени по най-различен начин.

Кройката се води по чертите на тялото, плътно прилепнала, без обаче да ограничава движенията му. Деколтето е овално в тъмнозелено, какъвто цвят са ластините ленти в долната част на пуловера и в края на ръкавите. По този начин се фиксира блузата  към торса и не му дава възможност да се свлича. Изработката е безупречна, сигурна гаранция, че тази дреха ще ви служи и други зимни сезони.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.