Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бял мъжки коледен пуловер GI2503
Бял мъжки коледен пуловер GI25033
Бял мъжки коледен пуловер GI25031
Бял мъжки коледен пуловер GI25032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бял мъжки коледен пуловер втален GI2503

2211060041

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бял мъжки коледен пуловер втален GI2503, един от най-търсените модели за предстоящите зимни празници. Дизайнът е повече от впечатляващ, с тази закачлива глава на еленче, позиционирана по средата на дрехата. Няма как да не направи впечатление на околните. Изглежда доста шарена, но ако се вгледате в отделните детайли, ще намерите доста добра подредба на снежинките с останалите геометрични фигури. Цветовете са най-често срещаните в украсата на такъв тип пуловери.

Материята е изградена от вълна с малък процент акрил в нея. Придава еластичност и мекота, която е така необходима за зимата. Кройката е права по тялото, с подчертаване на раменете и шията. Деколтето е овално с еластичен плетен кант прибран около врата. Много качествена изработка, която ще усетите още щом го облечете.

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Съвети за поддръжка: Пране в пералня на 30°C

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.