Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червен коледен пуловер с еленчета GI2503
Червен коледен пуловер с еленчета GI25033
Червен коледен пуловер с еленчета GI25031
Червен коледен пуловер с еленчета GI25032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червен коледен пуловер с еленчета GI2503

2211060028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Червен коледен пуловер с еленчета GI2503, перфектната дреха за зимата. Подходяща за носене както на празнични събития, така и за ежедневна употреба. Самата кройка на е леко вталена и еластична, а дизайна представлява подредени на ширина геометрични детайли в червено и синьо на бял фон. По средата ясно се открояват коледните елементи (еленчета и елхи), завършвайки по перфектен начин цялата композиция.

Материята не дава възможност на тялото да се поти, а същевременно запазва неговата постоянна температура и наистина топли. Мека и приятна при допир вълна, истинско удоволствие за кожата. Отлично качество на изработка, сигурна гаранция за дълготрайно обличане.

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Съвети за поддръжка: Пране в пералня на 30°C

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е S

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.