Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Коледен мъжки пуловер с елени CR22182
Коледен мъжки пуловер с елени CR2218
Коледен мъжки пуловер с елени CR22181
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки пуловер с елени CR2218

2208310324

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Коледен мъжки пуловер с елени CR2218, един интересен вариант за предстоящите празници. Елени, елхи, снежинки и сняг, все елементи от коледната украса, присъстващи в този чудесен модел. Винаги когато облечете тази дреха, вашето настроение ще бъде приповдигнато.

Двата доминиращи цвята образуват истинска ферия върху меката материя. Завършваме с бяло, прибрано към основата на шията деколте и тъмносини ластични краища на ръкавите. По този начин блузата идеално е прибрана, без да ограничава движенията на мъжа, дори напротив. Качествена изработка за всеки празничен повод или събитие.

Състав: 70% вълна и 30% акрил

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.