Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжки коледен пуловер в бяло и синьо GI2539
Мъжки коледен пуловер в бяло и синьо GI25391
Мъжки коледен пуловер в бяло и синьо GI25392
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки коледен пуловер в бяло и синьо GI2539

2211060003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки коледен пуловер в бяло и синьо GI2539,  прекрасно изглеждаща дреха за всички зимни празници. Разбира се може да го носите и не само тогава. Подходящ е за срещи с природата и в по-студено време на годината. Тук основният акцент в дизайна са еленчетата и елхите, в съчетание със снежинките. Цветовете са добре съчетани, за да опишат истинската коледна картина.

Материята е топла и мека, с вълна и акрил, с идеално усещане към кожата. Кройката е леко вталена, с овално, бяло деколте и ластични ленти в края на ръкавите и отдолу при таза. Изработката е супер качествена, а ситната прежда няма да се отпусне, дори при многократно изпиране, стига да спазвате указанията за това.

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е S

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.