Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Лилав мъжки пуловер DJRC121
Лилав мъжки пуловер DJRC151
Лилав мъжки пуловер DJRC131
Лилав мъжки пуловер DJRC141
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилав мъжки пуловер DJRC11

2209260038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Лилав мъжки пуловер DJRC11, модел с дълъг ръкав, с дължина покриваща колана на панталона. Изчистен дизайн, без излишни орнаменти по него. Материята е комбинация от  вълна, кашмир, вискоза и акрил в процентно отношение. Приятна и мека при допир, която ще топли вашето тяло, под всяка връхна дреха.

Подходяща за носене през студените дни в годината, за ежедневна употреба. Деколтето е овално с пришит ластичен елемент. На ръкавите също има подобен акцент, който служи за по-доброто позициониране на блузата към тялото на мъжа. Качеството на изработка е на много високо ниво, със ситно оплетена прежда.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.