Начало Продукти Количка 0 Профил

Kашмирен пуловер тъмно бордо DJRC7
Мъжки кашмирен пуловер бордо DJRC7
Kашмирен пуловер тъмно бордо DJRC7
Kашмирен пуловер тъмно бордо DJRC7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Kашмирен пуловер тъмно бордо DJRC7

2010230053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Кашмирен пуловер тъмно бордо DJRC7, тънък по врата от много фина и топла материя. Деколтето е овално, ластично, любимо за по-голямата част от мъжете. Дизайна е изчистен, без излишни орнаменти, специално изработен за спортно елегантна, мъжка визия. Цялостният стайлинг може да бъде завършен ако върху него облечете подходящо мъжко яке, а под пуловера да сложите цветна риза и вратовръзка. Всичко това може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

 

Състав: 30% мерино вълна, 30% кашмир, 20% акрил, 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.