Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки коледен пуловер червен GI507
Мъжки коледен пуловер червен GI1
Мъжки коледен пуловер червен GI13
Мъжки коледен пуловер червен GI11
Мъжки коледен пуловер червен GI12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки коледен пуловер червен GI507

2111050190

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки коледен пуловер червен GI1, дълъг ръкав дреха за всички зимни празници. Върху базовият червен цвят ярко се открояват фигури в бял и тъмносин цвят, гъсто разположени на редове създаващи истинска ферия. Кройката следва линиите на мъжкото тяло, а меката материя от вълна и акрил осигурява топлина и комфорт. Приятна при допир, без да дразни кожата с леко разтеглив оттенък.

Качеството на изработка е изключително добро и материята няма да се разтегли дори при многократно изпиране.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.