Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки коледен пуловер зелено с червено 453
Мъжки коледен пуловер зелено с червено GI6
Мъжки коледен пуловер зелено с червено GI63
Мъжки коледен пуловер зелено с червено GI61
Мъжки коледен пуловер зелено с червено GI64
Мъжки коледен пуловер зелено с червено GI62
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки коледен пуловер зелено с червено 453

2111050226

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки коледен пуловер зелено с червено GI6, актуално предложение за студените зимни дни. Дизайнът е превъплъщение на два основни цвята (зелено и сиво), но елементите така са подбрани, че да се получи една истинска ферия от фигури. Разбира се основните са снежинките, олицетворение на зимата. Освен тях умело са вплетени линии в червено, които разграничават отделните редове.

Материята представлява ситно плетиво от вълна и вискоза в процентно отношение 70/30. Лека и разтеглива, идеално вписваща се по тялото на мъжа, следвайки формите му. Деколтето е овално в тъмнозелен цвят, каквито са ръкавите при китките. Забелязва се също ластичен маншет в долната част на блузата, която помага за нейното стабилизиране при ханша. Това наше предложение ще го използвате поне няколко сезона, защото изработката е много добра.

✔️ Мека материя

✔️ Удобна кройка

✔️ Качествена вълна

✔️ Подходящ за подарък

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.