Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дрехи


Коледни Пуловери

Разгледай моделите от новата колекция коледни пуловери на Vikonte! Те са изработени от качествена вълна, която е мека и приятна на допир. 

Сред нашите пуловери ще откриете модели с коледни елхички, еленчета и снежинки, които създават невероятно настроение.Десените са тематични за празника, което ги прави перфектни за подарък на Вашите близки!

(11 вида)
Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Коледни пуловери за мъже

Мъжки коледни пуловери, плетени модели от вълна, акрил, вискоза, памук или комбинация от вече изброеното. Традиционни зимни дрехи в необичайни и оригинални стилове, които ще разчупят с ярката си украса сивотата на студените, мрачни дни.

С какво се различават коледните пуловери за мъже от традиционите зимни такива? Ще ги разпознаете по коледните елементи и фигури, които контрастират на фоновия цвят. Деколтето в повечето случаи е овално, добре извиващо се около шията на мъжа. Шарките са актуални за този период от година - модели с еленчета, елхички или Дядо Коледа. 

При всички наши модели ще забележите ластичния маншет в долната част на пуловера, както и в края на ръкавите. По този начин дрехата се фиксира към тялото, без да го ограничава откъм движения. Материите са много меки и приятни при допир, без да дразнят кожата, дори напротив, създават уют и комфорт, за който винаги сте си мечтали. Изработката е много прецизна и ще отговори на всичките ви очаквания.