Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер бежов CR2050
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер бежов CR2050

1811280144

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки пуловер бежов CR2050, дебела и плътна дреха от последната ни колекция. Деколтето е овално по врата, без опасност да ви притеснява или дразни шията. Материята е много мека и фина, независимо че плетката е от вълна и акрил. Украсата, която е на височината на гърдите има фолклорни елементи в тъмносин цвят. Подобни са и на деколтето, с което се засилва визуално красивата шарка.

Ръкавите имат леко ластичен елемент за по-точно позициониране до китките. Изключително търсен пуловер през последния сезон. Ако търсите перфектната и стилна визия за зимата, то непременно трябва да го комбинирате с подходящите мъжки якета, които се намират в нашия сайт. Този артикул е подходящ за подарък, с който ще изненадате любимия си мъж.

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

Състав: 70% вълна и 30% акрил.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.