Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер бежов CR2220
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер бежов CR2220

1909120074

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки пуловер бежов CR2220, красива дреха с характерни кафява орнаменти от българския фолклор. Предпочита се от всички възрасти мъже, които харесват такъв тип облекла. Материята е много мека и същевременно плътна. Не да ва възможност на студа да влезе във вашето тяло. Плетката е от вълна и акрил в отношение три към едно. Деколтето е овално и достатъчно широко за да не притеснява допълнително шията ви.

В него са преплетени светлокафяви нишки в тон с останалата украса. Ръкавите са леко ластични, за по-добро позициониране. Комбинацията с мъжки якета е лесна и няма да имате проблеми с това, стига да разгледате нашия онлайн магазин.  Много добро попадение, което надаваме се да ви допадне.

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

Състав: 70% вълна и 30% акрил.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.