Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер бежов CR78
Мъжки пуловер бежов CR783
Мъжки пуловер бежов CR781
Мъжки пуловер бежов CR782
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер бежов CR78

1811280129

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки пуловер бежов CR78, дебел по врата с интересна кафява украса. Яката е овална и достатъчно широка за да не пречи на движенията ви. Няма да протърка вашата шия дори, ако под пуловера носите само потник. Материята е много мека от вълна и акрил, гарантирано ще запази топлината на тялото дори при много ниски температури през зимата. Плетката е плътна и добре структурирана, лесно се пере и няма вероятност да се отпусне след време.

Много красива дреха от нашата последна колекция с характерна щампа минаваща през средната, предна част на пуловера. В долната си част и ръкавите има лек ластичен елемент, който позиционира това изделие по тялото ви. Този модел е подходящ за носене през сезон зима и е добре да се комбинира с тъмни мъжки якета, които може да видите в нашия онлайн магазин.

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

Състав: 70% вълна и 30% акрил.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.