Начало Продукти Количка Профил

Мъжки пуловер бордо CB2044
Мъжки пуловер бордо CB20441
Мъжки пуловер бордо CB20442
Мъжки пуловер бордо CB20444
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки пуловер бордо CB2044

1909120062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки пуловер бордо CB2044, красива дреха за ежедневието или за специални поводи. Може да се носи, както от младежи, така и от мъже на всякаква възраст, и с различно телосложение. Много добре подбрани елементи в десена му с коледни и зимни мотиви, които засилват визуалния ефект върху този прекрасен модел.

Деколтето е овално, плътно прилепнало по врата, с характерна украса, която е в тон с останалата текстура на плетката. Лесно може да се комбинира с мъжки якета или палта, които може да разгледате в нашия сайт. Това наше предложение е подходящо за подарък за празниците, който може да ви приготвим в подходяща опаковка. 

 

Състав: 70% вълна и 30% акрил.    

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •