Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло 506
Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло GI8
Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло GI85
Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло GI83
Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло GI81
Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло GI84
Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло GI82
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло 506

2111050198

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер с еленчета синьо с бяло GI8, прекрасно решение за зимата. Може да го носите както на празници, така и във вашето ежедневие. Със сигурност ще ви топли и ще създаде необходимият комфорт на вашето тяло. Цветовете са повече от подходящи за този сезон, още повече самата украса на тази приказна дреха. Дизайнът е коледен с наситени геометрични елементи, като преобладават снежинките. Нанесени са хоризонтално по цялата дължина, като в централната част на нивото на гърдите има два големи елена.

Ръкавите следват линиите в основата, като в краищата при китките има ластична лента в тъммосин цвят. Деколтето е овално, деликатно обвиващо шията, а отдолу има ластичен маншет за по-добро фиксиране към ханша. Изработката е много качествена от ситна плетка съставена от вълна и вискоза. Със сигурност ще носите пуловера не само този сезон (година).

✔️ Подходящ за подарък

✔️ Мека на допир материя

✔️ Коледен дизайн

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.