Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки пуловер с елхички тъмносиньо с бяло GI11
Мъжки пуловер с елхички тъмносиньо с бяло GI111
Мъжки пуловер с елхички тъмносиньо с бяло GI112
Мъжки пуловер с елхички тъмносиньо с бяло GI113
Мъжки пуловер с елхички тъмносиньо с бяло GI114
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер с елхички тъмносиньо с бяло GI11


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер с елхички тъмносиньо с бяло GI11, красив дизайн за тържествената коледна или новогодишна нощ. Разбира се може да се облича в ежедневието, което се надяваме да е винаги празнично. Много добре аранжирани декоративни елементи в подходящи цветови оттенъци, което е едно от предимствата на тази дреха. Самата материя е комбинация от вълна и вискоза, актуална за този сезон.

За да се подчертае завършения вид на пуловера при талията и ръкавите са поставени широки ластични маншети. Те го придържат към тялото без да ограничават неговите движения. Пуловерът е удобен за обличане, с мека и приятна при допир ситна прежда. Деколтето е овално разтегливо в тъмносин цвят. Много качествена изработка, която със сигурност ще ви допадне, ще ви даде възможност за дълготрайно използване.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.