Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер горчица DJRC107
Мъжки пуловер горчица DJRC106
Мъжки пуловер горчица DJRC108
Мъжки пуловер горчица DJRC109
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер горчица DJRC10

2209260006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер горчица DJRC10, изчистен дизайн за една спрeтната и стройна визия. Кройката е семпла с овално деколте, подчертано от малък ластичен кант. Материята е приятна при допир, изработена изцяло от памук, без излишни орнаменти.
Представеният от нас модел може да се носи, както в ежедневието, така и на специални поводи и места през есента и зимата. 

Състав: 30% мерино вълна 30% кашмир, 20% вискоза, 20% акрил

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.