Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC11
Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC112
Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC115
Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC113
Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC111
Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC116
Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC114
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC11

2109300042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер кашмир тъмносин DJRC11, едноцветна основа за един модерен, мъжки, зимен силует. Мека и гладка при допир материя от вълна, кашмир и вискоза, с леко разтеглив акцент. Дизайнът е изчистен от всякакви допълнителни украси, тъй като дрехата в общият случай трябва да топли тялото ви.

И наистина го прави, без да ограничава движенията му. Въпреки ластичните ленти в долната част на модела и в края на ръкавите, това не би трябвало да ви притеснява особено. Кройката е приятно вталена, с овално деколте и изчистен гръб. Изработката е на много високо ниво, заслужаваща  да запълни вашето ежедневие в работата или сред природата.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.