Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки пуловер коледен бордо с бяло CB1
Мъжки пуловер коледен бордо с бяло CB11
Мъжки пуловер коледен бордо с бяло CB12
Мъжки пуловер коледен бордо с бяло CB13
Мъжки пуловер коледен бордо с бяло CB14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер коледен бордо с бяло CB1


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер коледен бордо с бяло CB1, актуален за сезона модел, открояващ се със своята уникалност. Сами може да се убедите, че точно тези два доминиращи цвята са най-подходящи за всички зимни празници. Именно поради тази причина това наше предложение може да го носите и в делнични дни. Дизайнът е празничен, като самият пуловер се разделя на две части.

Отдолу до нивото на гърдите е бордо, след което следва украсителната част от играещи елени сред падащи снежинки. Друг интересен момент е,  че овалното деколте е в бяло, докато долните ластични елементи в края на ръкавите и отдолу са в бордо. Те умело фиксират блузата към тялото на мъжа, без да нарушават неговият комфорт. Качествена изработка от вълна и вискоза, която ще ви създаде необходимите удобства през лошото време навън.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.