Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки пуловер коледен тъмносиньо с бяло CB2
Мъжки пуловер коледен тъмносиньо с бяло CB21
Мъжки пуловер коледен тъмносиньо с бяло CB22
Мъжки пуловер коледен тъмносиньо с бяло CB23
Мъжки пуловер коледен тъмносиньо с бяло CB24
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер коледен тъмносиньо с бяло CB2


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер коледен тъмносиньо с бяло CB2, за една впечатляваща спортно елегантна визия. Дизайнът може да го разделим на две части. Долната част е плътен фонов цвят, с характерните ластични елементи при кръста и края на ръкавите. От гърдите нагоре се наблюдават празничните фигури (елени, снежинки и др.), които се открояват на белия фон. Завършваме с овалното, бяло деколте, което ще задоволи и най-претенциозния вкус.

То следва извивките на шията, без да я дразни особено. Плетката е фина и мека, изградена от вълна и вискоза, която наистина ще топли тялото ви през студените зимни месеци. Мъжкият пуловер може да се облича, както в ежедневието, така и на всеки празник. Изключително качествена изработка, която ви гарантира дълготрайно носене.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.