Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер корал FK11
Мъжки пуловер корал FK42700
Мъжки пуловер корал FK42700
Мъжки пуловер корал FK42700
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер корал FK1

1909120001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки пуловер корал FK1, тънък по врата с овално деколте. Идеален за носене през топлите есенни дни, без да има нужда от връхна дреха. Може да го комбинирате с тъмни мъжки якета и да го слагате през зимата.

Плетката е комбинация от вълна и акрил, мека при допир. За всички фенове на изчистеният имидж предлагаме под пуловера да има официална риза без вратовръзка. По този начин ще имате възможност да носите пуловера в ежедневието и на някои неформални събития.

 

 

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

 

Състав: 30% вълна и 70% акрил.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.