Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер с поло яка екрю DJRO1
Мъжки пуловер с поло яка екрю DJRO13
Мъжки пуловер с поло яка екрю DJRO11
Мъжки пуловер с поло яка екрю DJRO12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер с поло яка екрю DJRO1

2209260094

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер с поло яка екрю DJRO1, модерна дреха за вашият атрактивен стайлинг. Освен, че ще ви топли през студените зимни дни, конкретно този модел ще стои удобно на тялото ви. Използвани са най-качествените комбинации от  материи, застъпени в производството през последните няколко сезона.

Кройката е свободна, обгръща деликатно мъжките очертания и завършва с широк ластичен елемент на кръста. Много качествена изработка, която ви гарантира, че полото няма да се разтегне след всекидневно обличане. Този модел удобно стои под мъжки сака и палта.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

Състав:  30% вълна, 30% кашмир, 20% акрил и 20% вискоза

Съвети за поддръжка: Пране в пералня на 30°C

 

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.