Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер с поло яка светлосиньо DJRO6
Мъжки пуловер с поло яка светлосиньо DJRO6
Мъжки пуловер с поло яка светлосиньо DJRO62
Мъжки пуловер с поло яка светлосиньо DJRO61
Мъжки пуловер с поло яка светлосиньо DJRO63
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер с поло яка светлосиньо DJRO6

2309130060

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер с поло яка светлосиньо DJRO6, създаващ комфорт, топлина и ефектна визия.  Кройката свободно обгръща тялото, благодарение на разтегливата, приятната при допир материя, като отдолу завършва с ластична лента. Такъв ефект има при китките, но основният акцент е поло яката.

Деликатно приляга към шията, така че да се изгради усещане за комфорт и мекота. Защитава врата от студ и вятър, без да дразни кожата (дори напротив). Цветът е много свеж и приятен за окото и на практика може да се комбинира с всякакъв вид дрехи.

Състав:  30% вълна, 30% кашмир, 20% акрил и 20% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.