Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер син DJRC76
Мъжки пуловер син DJRC79
Мъжки пуловер син DJRC77
Мъжки пуловер син DJRC78
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер син DJRC7

2209260078

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер син DJRC7, прекрасно начало за работният ви ден, в който ще се почувствате удобно и практично. Освен това ще ви топли без да дразни кожата ви. Какви са предимствата на този модерен пуловер. На първо място материята, от която е направен. Тя е комбинация от вълна, кашмир, акрил и вискоза в подходящо процентно отношение. Дрехата не изисква специална подръжка. Лека и приятна за носене, гарантирано ще запази топлината на тялото ви през целия ден.

Дизайнът е изчистен, без излишни декорациии. Ако имате идеално мъжко тяло, пуловерът ще подчертае всяка негова особеност. Друго важно предимство е, че не дава възможност да се изпотявате, но и дори това да се случи, материята има абсорбираща способност до 30% от теглото и бързо изсъхва без да се усещат неприятни миризми.

Състав: 30% вълна, 30% кашмир, 20% вискоза и 20% акрил.

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.