Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер синьо с бяло GI4
Мъжки пуловер синьо с бяло GI41
Мъжки пуловер синьо с бяло GI44
Мъжки пуловер синьо с бяло GI42
Мъжки пуловер синьо с бяло GI43
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер синьо с бяло GI4

2111050186

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер синьо с бяло GI4, много красив модел, идеален за студените дни в годината. Може да я носите под всяка връхна дреха и бъдете сигурни, че ще държи тялото ви топло и уютно в нея. Дизайнът е коледен, с характерните за него геометрични фигури, разположени съразмерно по цялата ширина. Прави впечатление също, че ластичните ленти в края на ръкавите и отдолу на блузата са в основния бял цвят.

Те я фиксират към силуета на мъжа, без да ограничават неговите движения. Материята е комбинация от вълна и акрил в отношение три към едно. Деколтето е овално, обвива шията без да я притеснява, въпреки ластичната си плетена лента. Изработката е много качествена и заслужава вашето внимание, при подготовката ви за всеки делник или празник.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.