Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер синьо със сиво YK3
Мъжки пуловер синьо със сиво YK33
Мъжки пуловер синьо със сиво YK31
Мъжки пуловер синьо със сиво YK34
Мъжки пуловер синьо със сиво YK32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер синьо със сиво YK3


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер синьо със сиво YK3, актуално плетиво с дълъг ръкав. Може да го носите под всяка връхна дреха, през студените зимни дни. Тялото със сигурност ще е защитено от ниските температури и вятъра. Моделът, който ви представяме е изработен от мека материя, комбинация от вълна и вискоза, придаваща незаменим комфорт. Дизайнът е ненатрапчив, с редуващи се големи ромбоиди, разположени в централната част на десена и разделени от тънки линии в контрастен цвят.

Друг съществен елемент, на който искаме да спрем вашето внимание е самата кройка. Тя следва формите на тялото, а овалното деколте в сиво и долните ластични маншети завършват спортно елегантната визия. Много прецизна изработка заслужаваща вашето внимание. Надяваме се дълго време да носите този пуловер, както във вашето ежедневие, така и н апредстоящите празници.

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 48% вълна, 52% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.