Начало Продукти Количка Профил

Мъжки пуловер сив YK4407
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер сив YK4407

1909120058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер сив YK4407, дебела дреха с овално деколте. Може да се носи върху риза или потник без да притеснява особено тялото ви. Ще ви топли през студените дни на зимата, защото плетката е плътна, изградена от вълна и акрил в еднакво отношение. Материята е мека и приятна, лесно се пере и няма опасност от разтягане.

Украсата в предната част е стилна и дава възможност да слагате този модел дори на по-специални поводи. Над пуловера може спокойно да носите както мъжко яке, така и зимен балтон, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Този артикул е подходящ за подарък, с който ще изненадате любимия си мъж.

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

Състав: 70% вълна и 30% акрил.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •