Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки пуловер светлосин CB2206
Мъжки пуловер светлосин CB22061
Мъжки пуловер светлосин CB22062
Мъжки пуловер светлосин CB22063
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер светлосин CB4

1909120071

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки пуловер светлосин CB4, модерно излъчване за всяка възраст и телосложение. Материята е много фина и приятна при допир, леко разтеглива от вълна и акрил. Десенът е свеж, с характерната за сезона зимна шарка. Деколтето е меко и овално, без да дразни шията ви. Създава условия на сигурност  през студените дни в годината.

Под пуловера може да носите памучна блуза или риза без вратовръзка. Жените обожават да гледат мъже облечени по този начин с вкус към красивото и практичното. Добър вариант е да се носи под мъжки якета или палта, които може да си изберете от нашия онлайн магазин.

 

Състав: 70% вълна и 30% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.