Начало Продукти Количка Профил

Мъжки пуловер светлосин CR2220
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер светлосин CR2220

1909120080

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер светлосин CR2220, ежедневна дреха за зимата. Предпочита се както от младежи, така и от улегнали господа, заради неангажиращата украса. Фолклорни елементи може да забележите, както по овалното деколте, така и по ширината на пуловера.  Материята е плътна и мека, изградена от вълна и акрил в отношение две към едно.

Много добро аранжиране на синият цвят, което засилва визуалният ефект върху този модел. Поради тази причина лесно бихте го комбинирали с мъжки якета или друг вид връхни дрехи, които може да разгледате в нашия сайт. Това наше предложение е подходящо за подарък, с който ще изненадате любимия си мъж.

 

Доставка с Еконт/Speedy с възможност за преглед и премерване преди заплащане. 

Може да бъде при Вас на следващия ден!

Състав: 70% вълна и 30% акрил.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •